Omsorg og service

Har du lyst til at hjælpe mennesker og skabe gode oplevelser for dem? Eller vil du hellere løse praktiske pakke-, montage- eller klargøringsopgaver? Lær, hvordan du kan gøre en stor forskel for andre på linjefaget 'Omsorg og service'.

Uanset om det drejer sig om børn, ældre, kollegaer eller kunder, så er det ofte små ting, der gør en forskel. Vi bruger både hovedet, hjertet og hænderne, når vi lærer om pædagogik, omsorg, nærvær og forskellige former for serviceopgaver, der gør forskellen for andre mennesker.

Vi bliver klogere på, hvad det kræver at arbejde med omsorg og service, når vi besøger forskellige virksomheder og institutioner, samarbejder lokale sorterings- og pakkevirksomheder og dagplejere eller servicerer vores helt egne kunder med bilklargøring.

Vælg linjen, hvis du:

  • har et kvikt hoved, varme eller hurtige hænder og interesse for at arbejde med mennesker.
  • vil prøve kræfter med at tilrettelægge og udføre forskellige typer serviceopgaver.
  • ønsker afklaring omkring hvilke arbejdsopgaver, der passer godt til dig.

Nathalie om linjefaget 'Omsorg og service'

Nathalie
"Det er spændende at være på SOS. Jeg har lært meget om førstehjælp og om, hvordan man kan hjælpe andre. Jeg kan godt lide at være sammen med andre mennesker, og at vi tit er ude af huset for at hjælpe med serviceopgaver. Vi har det også sjovt sammen på linjefaget, uanset om vi hjælper med praktiske opgaver eller har undervisning".