Skoleåret 2022/2023 er begyndt

Stjerneløb, en tur til Udbyhøj og andre fælles aktiviteter markerede starten på et nyt skoleår for eleverne på CSV.

Mandag den 9. august 2021 slog vi dørene op til et nyt og spændende skoleår. Med 16 nye første års elever og gamle elever tilbage fra ferie summede skolen af liv.

Første skoledag bød på fælles morgenmad for alle elever i caféen og en varm velkomst fra skoleleder Poul Bloch. Her fik alle mulighed på at hilse på hinanden – både gamle og nye. Dernæst stod den på stjerneløb, hvor eleverne skulle løse forskellige opgaver i skolens værksteder og udendørsområder. Blandt andet stod den på boldkast i skolens gymnastiksal, gæt en ting i køkkenet og i værkstedet stod den på slå søm i. Alle elever fik indsamlet en masse point, men i sidste ende gik sejren til eleverne på holdet STU 3. Tillykke til dem!

Traditionen tro blev dagen afsluttet med et fælles foto af alle elever og personale på CSV.

På tur til Udbyhøj

Tirsdag gik turen til Udbyhøj havn for eleverne i STU Job. Eleverne hyggede sig med fodboldkamp, stigegolf, bræt- og kortspil samt gåture på havnen med udkig til alle bådene.

Som noget særligt var der mulighed for at prøve stand up paddle boards med instruktør. Efter en grundig instruktion vovede flere elever og personale sig ud på havet. Alle klarede det godt og havde en god oplevelse (selvom det vist blev til en tur i vandet for de fleste, når balancen ikke helt var med) :-) Dagen blev afsluttet med pølser og brød over grill.

Vi ønsker alle vores elever en god start på det nye skoleår og ser frem til et spændende og lærerigt år.