Faciliteter

CSV Randers har masser af plads, grønne arealer, gymnastiksal, lyse undervisningslokaler og meget mere.

CSV Randers ligger i Hald omgivet af dejlige store grønne områder til udendørsaktiviteter, som vi bruger i undervisningen. Skolen er placeret omkring 14 kilometer Randers Centrum. Der går bus til døren.

CSV Randers råder over mange gode faciliteter til undervisning med nem adgang for alle. Skolens bygninger er fra 1961 og er løbende vedligeholdt og moderniseret. Bygningerne omfatter blandt andet administrations- og mødelokaler samt forskellige typer undervisningslokaler herunder blandt andet snedkerværksted, storkøkken, gamerlokale og gymnastiksal.

Undervisningslokaler

Skolen rummer adskillige undervisningslokaler, fællesarealer og grupperum. Der er både traditionelle klasselokaler og mindre lokaler, der er indrettet til for eksempel grupperum og aktivitetsrum.

Værksted

Værkstedet hos CSV Randers er veludstyret med masser af både klassisk og elektrisk værktøj. Vælger du linjefag som for eksempel 'Håndværk' eller 'Park, have og håndværk' får du her rig mulighed for at lære om materialer, forskellige håndværksfag og sikker håndtering af værktøj og maskiner.

Aktivitetsrum

Som elev hos CSV Randers kan du glæde dig til at have det sjovt i vores aktivitetsrum, hvor der blandt andet er interaktivt gulv og musikinstrumenter.

Køkken

På CSV Randers har vi vores helt eget lækre storkøkken. På linjefaget 'Kost og sundhed' kan du få praktisk erfaring med madlavning og rutinerne i et køkken.

Gamerlokale

I kælderen finder du det setup alle gamere drømmer om med nye computere, lækre skærme, komfortable gamerstole og selvfølgelig lynhurtigt internet. Vælger du linjefaget ’E-sport’ kan du glæde dig til at få glæde af det lækre udstyr flere gange om ugen.

Sanserum

Skolens sanserum indeholder mange spændende sansemuligheder som for eksempel kuglebad med lyseffekt, stjernehimmel, blød madras og projektor, der skaber 3D-effekter. Rummet er indrettet til at give eleverne sanseoplevelser, der giver velvære og lyst til at udvikle færdigheder og få nye oplevelser.

Gymnastiksal

På CSV Randers har vi en traditionel gymnastiksal med ribber, gymnastikredskaber, madrasser og masser af plads til at røre sig og udfordre motorikken.

Hyggeområder

På vores udendørsarealer og i vores bygninger er der masser af områder, hvor der er plads til hygge, afslapning og gode stunder med dine venner.

Orangeri

Hos CSV Randers har vi vores helt eget orangeri, hvor vi dyrker blandt andet agurker, tomater, chili og eksotiske frugter. Linjefaget ’Park, have og håndværk’ er med til at passe og pleje planterne i orangeriet.

Shelterplads

Lige ved siden af skolen ligger en shelter- og bålplads, som vi flittigt benytter til både hygge og undervisning på linjefaget ’Outdoor og adventure’.

Multibane

Multibanen foran skolen giver rig mulighed for at få lidt sved på panden med en omgang fodbold eller basketball eller hænge ud med vennerne.

Grønne områder

CSV Randers er omgivet af grønne områder, som vi nyder på vores hyppige gå- og løbeture. På linjefaget 'Park, have og håndværk' hjælper eleverne med at holde skolens grønne områder flotte og køkkenhaven velplejet.