Park, have og håndværk

Vi passer grønne områder. Vi sår, dyrker og høster i køkkenhaven. Vi får idéer og bygger ting til udendørsarealerne. Linjefaget 'Park, have og håndværk' er for dig, der elsker frisk luft, jord under neglene og alle fire årstider.

Vi er ude i al slags vejr for at blive klogere på samspillet mellem klima, vejr, årstider, planter, træer og jord.

Sammen sørger vi for, at skolens udendørsarealer er flotte og velplejede. Vi vedligeholder græsplænerne, bekæmper ukrudt, klipper hæk, fælder træer, fejer stier og meget mere. Vores opgaver afhænger af årstiden, og vi har altid noget at lave.  

Bevæbnet med redskaber som skovl, greb, skuffejern og rive anlægger og passer vi køkkenhaven, mens vi nyder årstidernes skiften, styrker kroppen og lærer om madens vej fra jord til bord.

Og får vi en god idé til udearealerne eller køkkenhaven, så bygger vi den. På den måde lærer du, hvordan du kan bruge forskellige byggematerialer og værktøj.

Vælg linjen, hvis du:

  • vil skabe, gro og producere.
  • lære om natur, pleje af grønne områder og have.
  • er interesseret i udendørsvedligeholdelse, gartner- og pedelarbejde.

Daniel om linjefaget 'Park, have og håndværk'

Daniel
"Vi løser mange forskellige slags opgaver på 'Park, have og håndværk'. Jeg er både vild med at arbejde ude i naturen og med værkstedets maskiner. Jeg lærer en masse nyt, som jeg helt sikkert kan bruge fremover".