E-sport

Er du passioneret gamer? Eller drømmer du om at komme i gang med at spille? Er du indstillet på at kæmpe som et hold, blive dygtigere og udvikle dig både personligt og som spiller? Så er linjefaget 'E-sport' noget for dig.

Vi træner og spiller Counter-Strike. Vi forbedrer vores evne til at samarbejde og kommunikere, vi skærper vores opmærksomhed og visuelle evner, vi øver disciplin og træner omstillingsparathed, når vi fordyber os i taktik og teknik for at optimere holdets muligheder for at vinde.

Hektiske kampsituationer kræver vores koncentration og hurtige reaktioner. For at få succes skal vi være i god form. Derfor er fysisk træning en del af linjefaget.

Vi ved, hvor vigtigt det helt rigtige udstyr er for spillet. Glæd dig derfor til det perfekte gamer-setup med nye computere, lækre skærme, gamerstole, headset, tastatur, mus og selvfølgelig lynhurtigt internet.

Vælg linjen, hvis du:

  • vil fordybe dig i Counter-Strike og udvikle dig.
  • vil battle i fællesskab.
  • vil deltage i LAN og turneringer.

Alexzander om linjefaget 'E-sport'

Alexzander
"Jeg spiller rigtig meget Counter-Strike i min fritid. Derfor kan jeg hjælpe dem, som ikke har spillet så meget før. Man skal ikke selv sørge for noget, når man går på e-sport-linjen – skolen har udstyret, og man kan enten spille fra sin egen profil eller bruge en af skolens profiler".