Kunst og design

Maling, pensel, blyant, glas, ler, genbrug … Listen over materialer og redskaber vi bruger til at skabe kunst er uendelig. Har du lyst til at slippe fantasien løs? Vil du lære om materialer og teknikker? 'Kunst og design' er for dig, der har lyst til udvikle din kreativitet og dine kunstneriske evner.

Når du vælger 'Kunst og design' som linjefag, så vælger du at fordybe dig i kunst på mange forskellige måder. Uanset om du er øvet eller nybegynder, så venter spændende udfordringer dig.

Du får viden og indsigt, så du kan arbejde med forskellige udtryk inden for varierende materialer, teknikker og stilarter.

Når du bevæger dig gennem den kreative proces fra idé til færdigt produkt, skal du bruge både din nysgerrighed og kreativitet. Undervejs udvikler du dine færdigheder – og i et samspil med de andre elever og faglærere styrker du din skabertrang og opdager nye kreative muligheder.

Vælg linjen, hvis du:

  • vil skabe med dine hænder og give udtryk for dine indtryk.
  • vil afprøve forskellige materialer og lære nye teknikker.
  • vil fordybe dig i kreative processer.

Mark om linjefaget 'Kunst og design'

Mark
"Jeg kan godt lide at male, tegne og arbejde med ler. ’Kunst og design’ en god blanding af undervisning og mulighed for at arbejde individuelt. Det er dejligt, at jeg kan arbejde med mine egne projekter samtidig med, at de andre elever arbejder med deres – og så er roen i kunstlokalet rar for mig".