Håndværk

Rundsav, høvlebænk, boremaskine, skruetrækker, hammer, pensel ... Listen over værktøj på vores værksted er lang. Drømmer du om et arbejdsliv med håndværk? Eller er du på jagt efter en god hobby? Håndværkslinjen er for dig, der gerne vil bruge både hoved, hænder og værktøj til at skabe, vedligeholde og reparere.

I værkstedet mærker og ser vi, hvordan forskellige materialer virker, og hvad de kan bruges til. Vores værksted er veludstyret med masser af både klassisk og elektrisk værktøj. Værktøjet bruger vi til at lave småreparationer, vedligeholdelse og istandsættelse af maskiner, bygninger og udearealer – og til at skabe alt fra dekorativ brugskunst til funktionelle trækasser og udendørs møbler.

Du er med i hele processen. Lige fra idé, arbejdsbeskrivelse, målinger og beregninger, bestilling og afhentning af materialer til fremstilling og montage.

Glæd dig til at få viden om materialer, forskellige håndværksfag og undervisning i sikker håndtering af mange former for værktøj og maskiner.

Vælg linjen, hvis du:

  • har interesse for at vedligeholde, reparere og skabe nyt.
  • vil have kendskab til mange former for værktøj og materialer.
  • vil bruge både dit hoved, dine hænder og dine muskler.

Nathalie om linjefaget 'Håndværk'

Nathalie
"Nogle tror, at håndværkslinjen kun er for drenge, men jeg er altså ikke den eneste pige. Vi har det rigtig hyggeligt på værkstedet. Jeg kan bedst lide at male. Lige nu maler jeg plantekasser, som vi selv har bygget".