Alexzander

Mød Alexzander. Han var 19 år, da han efter skoleåret 2019/2020 kunne afslutte sit 3. år på STU Job.

Jeg har fået mere selvtillid og motivation

"Inden jeg startede på CSV Randers, var jeg ikke sikker på, at jeg nogensinde kunne blive glad for at gå i skole – men det er, jeg blevet," fortæller Alexander på 19 år, som har gået på STU-uddannelsen på CSV Randers i næsten tre år.

Altid én at tale med

"Jeg kan godt lide den måde personalet på CSV Randers behandler os elever. De er gode til at forstå os. Hvis du har brug for det, er der altid én at tale med. Alle får den hjælp, de har brug for".

Alexander fortæller, at han har fået mere selvtillid og er blevet meget mere social i løbet af sin tid på skolen. Han er også blevet mere motiveret til at arbejde med skolefagene.

Ikke tid til at kede sig

"Jeg fik hurtigt gode venner på skolen. Jeg keder mig aldrig her. Vi har steder, hvor vi kan hygge os med vennerne og gode lokaler til linjefagene," fortæller Alexander. Han fortsætter:

"Vi lærer hele tiden noget nyt. Jeg har for eksempel været på linjefagene 'Håndværk' og 'Kost og sundhed', så jeg har både lært at bruge forskelligt værktøj og lave nemme madretter, som også er billige," fortæller Alexander.

Måske en fremtid med salg

I øjeblikket er Alexander i praktik i en sportsbutik to dage om ugen. Det er han rigtig glad for:

"For eksempel pakker jeg varer ud og hænger tøj på bøjler. Jeg håber, at jeg kan fortsætte i sportsbutikken efter min praktik. Min drøm er enten at blive sælger eller ejendomsmægler, så butik og kunder passer godt til mig".

Få en rundvisning og tag det rigtige valg

"Dengang jeg skulle vælge STU vidste jeg ikke, hvad CSV Randers var for en skole. Derfor tog jeg på besøg og fik en rundvisning. På den måde blev jeg sikker på, at det var et sted for mig," siger Alexander, der var lidt nervøs inden den første skoledag.

"Nervøsiteten forsvandt, og jeg er blevet rigtig glad for at være her," slutter Alexander, der vil anbefale andre at vælge STU-uddannelsen på CSV Randers af to grunde:

"Du skal vælge STU-uddannelsen på CSV Randers, fordi personalet er dygtige – og fordi du får mange gode venner".