Undervisning

Linjefag, valgfag og faglig undervisning med meget forskelligt indhold.

En undervisningsuge på CSV Randers er inddelt i stamhold, linjefag og valgfag.

Stamhold

På stamhold får du faglig undervisning i almene fag som dansk, matematik, samfundsfag og socialfag.

Linjefag

Linjefag i STU Job er praktisk orienterede med faglige og håndværksprægede værksteder. Her smelter praktisk arbejde og teori sammen i en helhedsorienteret undervisning.

Hvilke linjefag, du kan vælge, skifter fra periode til periode. Det kan være for eksempel være kost og sundhed, håndværk og service, outdoor og adventure eller eSport.

Valgfag

Valgfag tager afsæt i dine og dine venners ønsker og interesser. Det kan blandt andet være idræt, svømning, musik og meget andet.

Fælles for alle fag er, at vi tager udgangspunkt i dine evner – og ikke mindst den motivation du har for at nå videre inden for faget. Vi vedligeholder dine færdigheder fra grundskolen, og vi støtter dig i at udvikle dine personlige, sociale og faglige kompetencer, som du kan bruge i dit fremtidige liv og eventuelle uddannelse.

Undervisningen på STU Job er meget differentieret. Uanset om du ønsker at blive bedre til at overskue et dagligvareindkøb eller kvalificere dig til en mere boglig ungdomsuddannelse, er der hjælp at hente her.

Ugeskema for STU Job

Tidspunkt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
08.15-08.30 Morgensamling på hold Morgensamling på hold Morgensamling på hold Morgensamling på hold Morgensamling på hold
08.30-09.45 Linjefag Linjefag Stamhold Stamhold Valgfag
09.45-10.15 PAUSE PAUSE PAUSE PAUSE PAUSE
10.15-11.45 Linjefag Linjefag Stamhold/walk and talk Linjefag Valgfag
11.45-12.30 PAUSE PAUSE PAUSE PAUSE PAUSE
12.30-13.25 Linjefag Linjefag Stamhold/FVU Linjefag Valgfag
13.25-15.30 Klub Klub Klub Klub Klub